Första träningen

Idag återupptog vi träningen och uppslutningen var hyfsad för att fortfarande vara semestertider. Lite sjukdomar på bl.a. Ted och Jaafar. Trinks var där med cykel till Jacke som tydligen får så jäkla ont i benhinnorna av att springa så då var tanken att han skulle få cykla istället men han kanske låg på nån strand istället, vem vet ..?! :) Rille hade lite resproblem på hemvägen från bröllopsresan och missade träningen idag ... aj aj aj !!

Träningen bestod av massa mysiga intervaller i värmen och jag kan intyga att alla, absolut alla, verkligen njöt av att vara tillbaka i idyllen Vidingsjöskogen!

Gällande nyförvärv verkar en kille norrifrån vara på ingång och en annan från ett grannland i öst. Mer info när nåt är klart!

Sjuka mitt i sommar´n ...                                               
Sjuka pojkar mitt i sommar´n

Några kvicka pojkar                          
Näsman drar nåt tåg i mitten

Nisse höll i träningen
Nisse höll i träningen

Negativt läkarbesked

Efter dryga sju månader har nu läkare konstaterat att min hand måste opereras och därmed är kommande säsong långt ifrån en självklarhet. Ett ledband har visat sig vara av i handen vilket gjort att båtbenet och månbenet vridit sig åt varsitt håll. Enkelt förklarat skall båtbenet läggas "tillrätta" och operationstid är någon gång i framtiden. Efter operationen väntar ungefär två och en halv månad i gips vilket förhoppningsvis gör att Björne får sitt stora genombrott som Ljungkvist uttryckte det! Imorrn drar iaf träningen igång igen och då kommer bloggen uppdateras oftare och mer utförligt!

Hej för nu

Nystart!

God dag!

Ska försöka verka fram ett nystartsinlägg mitt i sommarvärmen!! Trots att handbollen kanske inte är det primära i folks liv för tillfället ..?!

För egen del är min sjukdom efterhängsen vilket innebär att jag inte är återställd efter mitt virusinträde i kroppen. Kommer med all sannolikhet missa uppstarten av säsongen och kanske träna i slutet av augusti. Ska även på återbesök till läkare gällande min handskada nästa vecka och hoppas på att någon åtgärd kan vidtas snarast. Kan fortfarande inte kasta en handboll utan att få ont vilket inte är jättelovande för en handbollsspelare.

För övrigt tror jag att de flesta i truppen mår bra och de som blir uttagna till A-truppen kommer jag presentera framöver när träningen kommer igång vilket (jag tror) är nästa torsdag! Det ryktas om att ett par lovande juniorer kommer få chansen i A-truppen men jag väljer att hemlighålla namnen tills vidare.

Bagarns bröllop gick galant och det visade sig sent på kvällen att han var en hejare på vals. I alla fall tills han var snubblande (!!) nära att fälla sin fru i slutet av dansen. Men de fick varandra och det var ju det viktigaste och nu tillbringar de bröllopsresan i Västindien så det kommer nog vara en laddad tränare som kommer hem lagom till försäsongsträningen åter drar igång!

Vill även passa på att gratulera RP:s 93:or (rätta mig om jag har fel) som gjorde bra ifrån sig i den världsomfattande utomhuscupen Partille Cup i Göteborg och kom på en hedrande tredjeplats! Bra jobbat grabbar och keep up the good work!

På återseende!

RSS 2.0