Dålig uppdatering framöver p.g.a.

Hallå!

Ska göra ett försök till försvarstal varför uppdateringen varit otroligt dålig senaste tiden, sämre än förväntat kanske!?!

Jag har lite bilder från försäsongen och saker att skriva men de kommer senare under sommaren. Detta p.g.a. att jag drabbats av den mindre trevliga sjukdomen körtelfeber. Inget jag rekommenderar och därför är det här det enda jag nu orkar skriva. Jag har inte heller träffat laget på x antal dagar och därför svårt att delge er något trevligt som hänt. Jag vet i alla fal att tränare Rydén "kidnappades" förra lördagen och fick uppleva en mer eller mindre skojig svensexa, mer om detta och bilder på honom kommer också senare. Nu ska jag försöka bli frisk fortast möjligt och sen skriva nåt roligare och mer upplyftande om LHK!!

Trevlig sommar tills vidare!!

// Ludde

Ny tränare

... eller tränare och tränare men det var i alla fall min ljuva stämma som ekade ute vid SAAB-spåret under dagens fantastiska träningspass. Den mindre trevliga slingan på 976 meter skulle avverkas tio gånger med aktiv vila mellan varje varv. Det var de instruktioner "Bagarn" bett mig vidarebefordra till laget.

För övrigt hoppas vi alla i laget nu att Jackes migrän snart går över så att han återigen kan agera hare i spåret :) Krya på dig !

Så får vi be alla i Motala stanna inomhus imorrn när Björne ska dricka champagne tidigt på morgonen. Det var tider det, för egen del för ungefär 20 år sen ...

Ciaoo!!

En tisdag i sporthallen

En uppvärmningsrunda runt idylliska (?!) stångån på ungefär 25 minuter, sen ett bra träningspass inomhus som inleddes med fys-hinderbana i en dryg halvtimma, efter det diverse passningsövningar och sen avslutningsvis olika typer av matchspel med mycket kontringshandboll. Riktigt bra intensitet vilket verkar vara de flestas fokus så här års, skönspelet kommer förhoppningsvis senare.

Kul att se de yngre spelarna som verkligen vågar kliva in och ta stryk av exempelvis Viktor, det syntes väl idag att det är lite skillnad på senior- kontra juniorhandboll. Det gör lite ont de första träningarna men det viktigaste är att lära sig att ta emot stryk och ändå fortsätta. Det gör ont, det kommer att göra ont, men man vänjer sig.

Höjdpunkten var väl Palmqvists omöjliga dubbelräddning efter att ha suttit ner efter skott nummer ett, så fort har han nog aldrig rest sig tidigare, ser spännande ut !!

Ryktas också om att Danne är klar för Lindesberg, har inte sett till honom och inte läst det som stod i tidningen idag så jag återkommer nog i ärendet när lite mer fakta blivit känt för mig.

Allt för nu !

// Ludde

RSS 2.0