Målsättning

Under träningslägret i helgen bestämdes en målsättning som laget ska försöka klara av i Div 1. Efter små diskussioner tyckte vi att det kunde vara rimligt att hänga kvar första året i södra serien. Kvaliteten på lagen i södra Sverige är i allmänhet högre. Det tydliggjordes under förra säsongens kval då det till slut blev tre lag från södra serien som kvalificerade sig för spel i Allsvenskan. Vi kommer säkert kunna överraska en del tyngre lag med vår kvicka och tekniska handboll men det kommer säkert bli fysiskt jobbigt att orka stå emot de större lagen. En något låg målsättning kanske men vi bygger för framitden! Man ska komma ihåg att Div 1 södra inte är mycket sämre än allsvenskan ...

Träningslägret innehöll fyra träningspass. Under söndagen var det en del skavanker och några spelare stod därför över den tidiga träningen. Inget allvarligt men lite ont i tummar och fötter o.s.v. Förhoppningsvis är detta läkt till helgen då det blir tuffa träningsmatcher uppe i Stockholm mot Djurgården och Skånela. Blir en bra genomkörare mot två lag som jag tror siktar mot Allsvenskan i år och därmed borde bli topplag i den norra div. 1 serien.

Under veckan blir det som vanligt träningspass fram till lördag och därefter matcher på söndagen!!

                                                                                 Efter träning

Kommentarer
Postat av: Brejding

Mesig målsättning tycker jag. Jag trodde LHK hade framtidsvisioner.



En målsättning skall inspirera och vara tuff. Målsättningen skall vara så tuff att man blir nöjd om man uppnår den. Kommer ni vara nöjda med säsongen om ni kommer åtta? Om ni blir det så låt vara, men sätt inte upp ett mål som ni sedan blir besvikna om ni uppnår.



Mål skall vara tuffa.....

2008-08-19 @ 23:44:10
URL: http://brejding.djurgardshof.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0