Åtgärdat

Så där, då har man återigen fri internettillgång, skönt! Vad har hänt sen senast? Förlust mot Eslöv med tre bollar. Ser bra ut på pappret. Ger tyvärr inga poäng. Dålig första halvlek, nästan ifatt i andra men orkar inte riktigt hela vägen men återigen en bra prestation. Vi får inte storstryk av topplagen vilket är positivt men för att bli ett topplag måste de jämna matcherna vinnas. I år blir vi inte ett topplag men vi ska absolut inte ramla ur serien.

Nu väntar dubbelmöte med bottenkonkurrenten Heim/Mölndal. Två vinster här och det ser ganska ljust ut. Ett lag som har en duktig vänsternia med förflutet i RIK, kanske mest som junior men sen spelat i näst högsta serien ett antal säsonger. Nyckeln kommer vara att få bort honom ur spelet och lyckas dyrka upp deras försvarsspel som var bra när de vann över Mantorp i Klämman.

Nisse har vart lite sjuk och vart på sjukan och kurerat sig, skönt att han är på bättringsvägen. Macke vänsterhänt har förmodligen ett trasigt korsband i knät och blir i såna fall borta nio månader ungefär tror jag.

För övrigt måste jag nämna Correns extrema Mantorpsfavorisering. Mantorp och vi krigar runt strecket i tabellen. Corren skriver om stackars Mantorp i en krönika och att de har två viktiga matcher mot odugliga Örebro framför sig. De nämner inte våra viktiga matcher överhuvudtaget. Vill Corren kanske ha Östergötlands bästa handbollslag ute i Mantorp i en hall som tar 400 pers varav 40 ser hela planen... Märkligt !??!

Kommentarer
Postat av: Konstig värvning?

Hur går det för ert finska nyförvärv? Han har man inte kunnat läsa något om i matchreferaten från era matcher...får han inte spela något eller vad händer?

2008-12-13 @ 14:15:34
Postat av: Undrande

Konstigt!

Borde inte captain blogga om LHK... återigen fokus på Mantorp som med sina små årgångskullar i alla fall stretar på och än så länge håller sig i div.1.

LHK med upptagning från ett stort antal kullar borde fokusera på sitt och inte på förortsklubben Mantorp, som gör så gott dom kan skandalläktare till trots!!

2008-12-15 @ 07:56:36
Postat av: Elo

Till Undrande: Vilket jäkla snack! För det första: Det är ingen annan än Captain själv som bestämmer vad han ska blogga om. Fram för mer kommentarer om motståndarna - det skapar intresse och diskussion! Det är inte många bloggar som är så "välkammade" som denna. För det andra: Jag kan inte förstå hur du kan få Captains inlägg (mycket relevant kritik mot Corren) till ett angrepp på Mantorp... Och när blev Mantorp en förort?...ja visst, förort till Mjölby.

2008-12-15 @ 20:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0