Äntligen ...

Till slut kom då seger nummer ett. Efter rapporterna verkar matchen varit vår i stort sett hela matchen. Var kanske lite jobbigt när Skurup var ifatt oss vid 21-21 men för en gångs skull lyckades vi hålla koncentrationen på topp hela matchen och göra ytterligare ett ryck, ett avgörande sådant. Med en femmålsledning i slutet av matchen kunde Skurup tillåtas att snygga till siffrorna något. Det enda som betydde något i den här matchen var de två poängen och jag bryr mig verkligen inte alls om hur det såg ut. Klart positivt att målskyttet kanske har lossnat något. 36 mål är väldigt bra, 33 insläppta är såklart inte lika bra. Nu blir en dags vila och med all säkerhet en ganska lätt träning under morgondagen innan det blir ytterligare ett bottenmöte på onsdag i Sporthallen när Örebro kommer på besök. Ett Örebro som vi känner väldigt bra. Som jag ser det har de en riktigt bra spelare, f.d. elitseriespelaren Simon Anfält på högersex. För övrigt saknar Örebro spets och de har även tappat en mycket duktig målvakt sen förra säsongen. Örebro hemma SKA vara två poäng. Lyckas det är vi mer ett mittenlag än bottenlag och kanske får möjlighe att spela ut lite mer. Ju mer pressen släpper ...

Själv var jag ute i Mantorp igår och såg på Miffe-LHKing. Blev en rafflande match efter att kingen plockat upp ett femmålsunderläge sista kvarten. Tyvärr lyckades man inte vinna matchen utan fick nöja sig med 17-17. Ett resultat man trots allt får vara nöjd med med tanke på hur matchen såg ut. Avgörande till kingens fördel var mycket Markus Anderssons inhopp mellan stolparna sista 10-15 minuterna då han bara släppte in 1 mål.

Vi ses i Sporthallen på onsdag och jobbar in säsongens första hemmavinst! Bra pausmusik utlovas !!!