Kärra hemma

Dags för match i sporthallen igen. Kärra står för motståndet. En av förhandsfavoriterna på förhand men ligger i mellanskiktet där det är oerhört tätt mellan lagen. Alla verkar kunna slå alla i den här serien i motsats till norra serien som verkar vara extremt ojämn.

För att vi ska kunna vinna den här hemmamatchen behöver vi få stopp på samspelet mellan Johan Andreasson och Robert Goude, mittsexa resp. mittnia. Jag spelade mot dessa båda grabbar redan i JSM för tio år sedan, då tillhörde de Wasaiterna, ett av de bästa 80-lagen i Sverige. De har elitserierutin och är verkligen samspelta. De har väl kanske inte kvar snabbheten från förr men rutin har ju visat sig inte vara helt oviktigt. Jag såg Kärra i Mantorp och de imponerade verkligen inte då. De springer inte så snabbt varken framåt eller hemåt och det är detta vi måste utnyttja, springa mycket hela matchen, då kan vi vinna. Deras högersexa Kim Konradsson ska helst aldrig ha bollen. Det är nyckel nummer två. Han är säker i läget och gillar att kontra.

Inga nytillkomna skador vad jag vet i nuläget. Macke har inte fått nåt svar än. Juniormacke har fortsatt ont i ryggen.

JSM spelas också i helgen i Sporthallen och superPeter har återigen lyckats få fram ett framgångsrikt juniorlag. De är ett år yngre än sina motståndare men har nog en hyfsad chans att ta sig vidare till steg 4. Kom ner till sporthallen och heja fram RP:s juniorer och LHK till segrar i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0