Serieledaren väntar

På söndag kommer serieledarna från Uddevalla på besök till Linköpings Sporthall. Anrika Kroppskultur har imponerat i säsongsupptakten och vann senast komfortabelt mot Mantorp trots tidigt underläge med 6-1 (?!!?). En lagmaskin som pumpar på under 60 minuter. Jag vet inte mycket om individuella spelare men kan tänka mig att de har ett jämnt lag som kommer utgöra hot från alla positioner. Vi kommer inte tillåtas att slappna av för då kommer det nog smälla direkt.

Nu är det lite mer positiva tongångar efter två raka vinster och på söndag har vi allt att vinna och kan spela lite mer avslappnat än de senaste matcherna. På skadelistan finns linje-Macke som har fortsatta problem med sin rygg. Hoppas han kan få hjälp att åtgärda den snabbast möjligt. Ted har ont i sin axel och är väl något osäker inför söndagen.

Tyvärr kommer det nog dröja ett tag innan vi återser Fredrik Palmqvist på planen. Palma kommer ge sig ut på en fantastisk resa i världen vilket har varit bestämt en längre tid. Han har verkligen visat vilken otroligt talangfull målvakt han är och nu åker han iväg bättre tränad än någonsin. Vi hoppas självklart att han är sugen när han kommer hem igen och att han hoppar på LHK-tåget fortast möjligt! Ha så kul på resan Palma!

Glöm inte att lämna in LHK-tipset senast på söndag. Stöd LHK samtidigt som du har chans att vinna pengar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0