Vinst i Skövde

Bortaseger igen och den fantastiskt fina 1:a halvleken i senaste matchen var tydligen ingen tillfällighet. 30-29 efter stor dramatik i slutet av matchen. Ledning med 30-29 och Näsman räddar, 20 sekunder kvar och vi har bollen och tar time-out. Instruktionerna är att hålla i bollen och inte göra nåt förhastat. Vi är här en man mindre på plan. Country kliver inte upp på oss utan låter oss anfalla normalt. Med tre sekunder kvar tar Nicke ett bra läge, lobbar, men målvakten lyckas rädda på mållinjen, han vräker upp bollen till en medspelare som hinner skjuta ett avstämt skott från frikast ungefär som Näsman räddar med knät och vi får en betydligt roligare hemresa än vad som annars varit fallet. Oscar bra idag och gör mycket mål. Likaså Björne. En bit in i andra halvlek leder vi med fyra bollar men drabbas då av några utvisningar och det blir ett rafflande slut på matchen.

Allt detta enligt rapport från en klart glad tränare. F-n va skönt!!!!!!