Stryk igen

Idag fick vi inkassera vår tredje raka förlust. Kungälv blev för svåra och slutresultatet skrevs till 31-26. Det höll på att bli en riktigt rolig söndag i Kungälv. Ledning i paus efter halva matchen med 17-14 och bra inledning på andra efter två raka mål. Sen kom raset och när Kungälv väl var ifatt vid 20-20 blev vi ängsliga vilket antagligen speglar självförtroendet som för tillfället lyser med sin frånvaro. Kungälv tilläts gå ifrån och vinna komfortabelt med sex bollar.

Positivt är såklart en bra första halvlek där vi gör lika många mål på 30 minuter som vi tidigare gjort under 60 (nästan). Att vi sedan bara mäktar med 9 under sista 30 är ju tyvärr inte så lyckat. När vi väl släpper in Kungälv i matchen så har vi inte det mod som krävs för att stå upp utan viker ned oss lite för enkelt.

Nästa helg väntar hemmamatch mot obesegrade H 65. Då hoppas vi på två bra halvlekar och ett jäkla go i 60 minuter.

För övrigt så var det ju trevligt att Triton Sund spöade obesegrade Commander Crowe igår, given spik på systemet eller hur Nisse?!!!?