Välkommet speluppehåll

Efter fyra inledande förluster känns det ganska välmotiverat och välkommet med ett kortare speluppehåll för vår del. Starten har väl kanske inte varit vad varken spelare, ledare eller supportrar hade förväntat sig. Fyra förluster fanns inte ens med i tankarna men nu är det ett faktum och vi får försöka se nästa match som en omstart och lägga förlusterna bakom oss. Det värsta som kan hända har nu redan hänt och det kommer bli viktigt att visa sig mentalt stark nu när det blåser snålt. Våga vinna är ledorden nu och jag vet att vi har kapacitet att vinna matcher mot många lag i serien, vi måste helt enkelt sluta vara rädda att förlora.

Under speluppehållet får Oscar möjlighet att rehabilitera sin skada. Dejan kan förhoppningsvis börja träna för fullt snart och linjemacke är frisk från sjukdom. Nu börjar det bli dags att leta efter tryggheten och spelidén med ljus och lykta. Det har förmodligen inte sett så tydligt ut från publikplats och på planen har nog tryggheten lyst med sin frånvaro.

Efter den miserabla inledningen på säsongen kan vi säkert konstatera att vi inte kommer slå många lag på fysik. Kan vi inte använda vår fysik får man använda andra egenskaper såsom snabbhet och spelintelligens. Jag hoppas och tror att dessa egenskaper ska bli mer tydliga när vi går in i matchspel igen och att vi snart kan få jubla över en seger.

Kommentarer
Postat av: Montörn

Skandal att kapten inte nämner ett ord om min sensationella comeback på söndag.

2008-10-22 @ 22:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0