Dagen efter ...

Kan väl inte säga att det känns så mycket bättre så här dagen efter derbyförlusten ... Förmodligen går grabbarna som var med igår och funderar på hur vi kunde prestera så dåligt efter förutsättningarna. Det är bara att glömma skiten ... Mantorp var bättre, låt det ALDRIG upprepas !!

För övrigt kan man väl konstatera att södra serien håller dålig klass i år eller så är det jämnare än tipparna gissade. Lag som tippats i toppen förlorade nästan samtliga. Kungälv, Kropps, Kärra och Country (som tydligen sett bra ut på försessen). Mantorp har ju inte tippats i toppen men kommer säkert hålla till där ... Blir spännande att se hur vi står oss i konkurrensen mot de "riktiga" söderlagen på söndag. Åhus vann ju knappt i premiären och har tydligen en ung lovande vänsterhänt spelare i laget som ska bli kul att se. Kanske kan vi vaska fram lite info om Åhus via Gustaf Ekdahl som befinner sig nere i Kristianstadtrakten ...

Vi bryter ihop och kommer igen !


Kommentarer
Postat av: PW

Trots att Mantorp spelade ett utgrupperat försvarsspel så fick LHK inte fart på samarbetet mellan 9-meters och linjen. Även kantspelet lyste långa stunder med sin frånvaro. Stora delar av Mantorps anfallsspel handlade ju just om nedhåll, skott/inspel. Vad tror du behövs för att vi ska få till det (om du får vara expertkommentator för en stund)?

2008-09-29 @ 15:31:15
Postat av: Brejding

Lycka till i år.



Jag tror ni har goda möjligheter att hamna i toppen, sen är det klart att södra serien är sämre i år. De tre bästa lagen har försvunnit och ersatts av två lag från norra (LHK och Örebro) och Mantorp, näst sist i allsvenskan. Jag tror att det blir jämnt skägg.



Önskar er lycka till i serien och att handen snabbt blir bättre.



mvh: Brejding

2008-10-02 @ 19:20:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0