Inget att rapportera

Men jag skriver väl ett inlägg ändå. Mest för att Slaktarn ska kunna fördriva några sekunder av sin sjukskrivning. Träning igår och idag och imorrn. Mer och mer fokus på anfallsspelet. Försvarsspelet ser stundtals mycket bra ut, så också målvaktsspelet.

Det märks också en tydlig laddning inom gruppen inför helgen. Golfen är inte en bara en trevlig dag för att svetsa samman gruppen, det är extremt mycket prestige i potten och vinnaren blir innehavare till den åtråvärda kavajen under ett helt år. Bröderna Nyberg har legat i hårdträning sista veckorna och har en enorm press på sig. Frågan är hur väl de kan hantera den.

Vår internationella import har även gjort entré. Vi hälsar såklart Daniel hjärtligt välkommen till Linköping och till LHK i synnerhet. Vi lovar att ta väl hand om honom, under förutsättning att han snittar tio mål per match :) Skämt åsido, han ser ut att ha skött sin sommarträning och kommer säkert in i vårt spel rätt snabbt och han kommer definitivt bli en tillgång för laget!

Mycket välkommen, Daniel!!

Kommentarer
Postat av: slaktarn

uppdaera

2008-09-03 @ 23:19:32
Postat av: slaktarn

uppdaTera

2008-09-03 @ 23:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0