LHK:s spännande framtid

Minst en person har på vår gästbok visat stort intresse för nästa säsong och vilka förändringar som är på gång. Vad som händer nästa säsong är som skribenten skriver "viktigt" för honom/henne ... Kanske det men varför? Kanske så att du vet hur mycket pengar du ska pumpa in i LHK? Tänkte därför att det kanske kan vara på sin plats med lite av mina egna funderingar kring nästa säsong.

På nåt sätt känns det ganska viktigt att fortfarande ha pågående säsong i fokus eftersom att avslutningen kommer bli viktig för nästa säsongs förberedelser. Vi vet ju trots allt inte om vi kommer vara ett div. 1 eller div. 2 lag nästa säsong. Det finns dock inget annat än div. 1 i tankarna. Det hölls möte för alla intresserade runt handbollen i Linköping i måndags. Tyvärr närvarade inte jag men andra spelare i laget var där och många andra personer som vill föra linköpingshandbollen framåt. Väldigt roligt. Tidigare under säsongen ryktades det om att ekonomin inte var bra och det fanns risk att LHK:s budget inte skulle hållas. Denna risk är för tillfället inte lika alarmerande utan det senaste jag hört är att det ekonomiska kommer gå ihop sig under pågående säsong. Under mötet var det många som ville hjälpa till i marknadsgruppen vilket är helt fantastiskt. Björn kommer förhoppningsvis slippa dra sitt tunga lass alldeles själv. Flera andra anslöt sig till andra "grupper" och hoppas verkligen att alla som lovat sina tjänster nu håller detta. Det är mycket roligare att arbeta mot ett mål som ett lag, det blir också lättare och inte lika mycket jobb för var och en.

Angående LHKing vet jag inte hur det blir nästa säsong. Det är ju inte heller klart att de går upp i tvåan men med största sannolikhet. Förhoppningsvis kan vi nu reda ut stormen i bottenträsket och undvika kval. Vi har sex mycket viktiga matcher framför oss med början nu på lördag. Örebro har gjort flera bra matcher se de senaste veckorna och bl.a. slagit Kärra. På lördag är det Örebros sista chans att ha någon möjlighet att nå en kvalplats så räkna med ett oerhört laddat hemmalag. Vi får väl se om motivation slår klass?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0