Sämsta 45 på LÄNGE

Solklar förlust mot Country. Siffrorna skrevs till 28-32 efter att vi helt osannolikt var nära att gå ikapp i slutet. Country ledde klart hela matchen och med nio bollar när 12-13 minuter återstod. Som ett sista desperat försök går vi då upp på dubbelpunkt och knaprar in och är under med tre med tre minuter kvar, då bränner vi och Country lyckas göra sitt första mål på säkert tio minuter och avgör matchen definitivt. Helt rättvist vinner Country med fyra bollar och det kunde lika gärna blivit tio. Med en duktig målvakt, en riktigt duktig vänsternia och bra mittsexor gjorde motståndarna lite som de ville första 45. När de slappnar av i slutet kan vi komma närmre men nån riktig nerv blev det aldrig, trots att vi närmade oss.

Anmärkningsvärt var att matchen var snäll och utan några klara utvisningar, trots detta fick vi tre eller fyra utvisningar under matchens gång och Country fick sin första efter 59.49. Avgjorde självklart inte matchen men detta kanske kan visa att ett lag med inställning och satsning i varje situation får med sig utvisningar lättare.

Ted Ottey var klart bäst i LHK och ingen annan kan få godkänt i den sämsta insatsen för säsongen. Nu kan det bara bli bättre!!