Dags att mogna, Kustvik!?

Ska inleda med att hoppa på Correns sportchef Christer Kustvik som hela tiden gör sitt bästa för att efterlikna sin idol (??) Rooney Jerrevång!? Till att börja med undrar jag hur många matcher han har sett med LHK i år? "Rock´n´roll hela tiden" efter en av de mest disciplinerade och stabila insatserna för säsongen? Han tycker att vi ska mogna också, tror inte jag håller med. Jag skulle hellre satsa på ett ord som utveckling, LHK behöver utvecklas, både spelmässigt och organisatoriskt. Efter mötet, som väl hölls i början av februari, har ju faktiskt spelet blivit bättre. Kanske fanns där ett samband !? Nä du Kustvik, lite mer kött på benen är väl inte för mycket begärt, du har väl sett max två matcher under säsongen och tar i med en rubrik så du nästan spricker. Kan inte förstå vad felet är med rock´n´roll och underhållande handboll om man vinner med sju mål, trodde att det var det publiken ville ha. Du fick se en av de bästa matcherna LHK presterat under 60 minuter under hela säsongen (förvisso mot medelmåttigt motstånd), gläds åt detta istället och sprid lite positiv energi kring handbollen i Linköping så du kanske får se bra elitseriehandboll om sex år, som du längtar efter så mycket.

Tycker att vi ska vara glada och nöjda med vad vi presterat under slutet av säsongen. Tråkigt att läsa så negativa åsikter när vi precis tagit oss över kvalstrecket, vi var tvingade att ta sex poäng av sex möjliga sista tre matcherna för att ha en chans att undvika kval, vi var till och med indragna i nedflyttningsstriden med tre omgångar kvar. Med svagt självförtroende, ingen direkt övertro på oss själva så lyfter vi oss ordentligt och visar lite av vad vi verkligen kan i slutet på säsongen. Vi kan helt klart vara stolta och se fram mot nästa säsong med tillförsikt.

Matchen mot Mantorp var hyfsat jämn siffermässigt första 15-20 minutrarna, sen kändes det som att orken tröt lite i bortalaget och från minut 20 till 40 är det bara ett lag på banan. Sista 20 kontrollerar vi utan några större problem och segern blir solklar med 26-19 och äntligen kanske man kan få skriva att tronskiftet är genomfört i Östgötahandbollen, åtminstone för en stund framöver. Mantorp ramlar nu ur direkt och vi går miste om två roliga derbyn nästa säsong, kanske återkommer de grönvita redan året därpå, om man nu orkar resa sig ytterligare en gång. Misstänker att det är risk för lite manfall där ute!??

Vill härmed också passa på att tacka Country för sin insats mot Heim/Mölndal som gjorde att vi undvek kval. Trots att laget inte hade något att spela för förutom äran och sin hemmapublik tog man två poäng. Starkt jobbat och tack för hjälpen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0